Potapljaški klub Mehurček

Potapljanje in druženje

Navdušeni potapljači

Leta 2004 so trije prijatelji, navdušeni potapljači, ustanovili Potapljaški klub Mehurček. Začeli so z organiziranjem skupnih potopov, potapljaških taborov ter družabnih večerov.

Te aktivnosti negujemo tudi danes. Tako spodbujamo izmenjavo izkušenj med našimi člani, druženje ter zaupanje in prijateljstvo; zaupanje med so-potapljači pa je ključnega pomena za lepe in varne potope.


Varno potapljanje

Od samega začetka promoviramo varno potapljanje ter izobraževanje vseh željnih modrih globin in podvodnega življenja.

Naša ekipa

Izobraževanje potapljačev

Vedno strmimo k temu, da izobraževanja mladih rodov potapljačev temeljijo na kvalitetno izvedenih teoretičnih in praktičnih urah potapljaških tečajev. Po zaključku le teh pa so izkušeni potapljači vedno na voljo in z veseljem prevzamejo vodenje in organizacijo potopov, ter tako omogočijo manj izkušenim potapljačem pridobivanje neprecenljivih izkušenj.

Začetne tečaje nadgrajujemo z nadaljevalnimi, kjer člani pridobivajo nove veščine za zahtevnejše potope.


Organizirane dejavnosti

Skozi celotno leto organiziramo vrsto vodenih potopov, nočnih potopov, potopov v slovenskih rekah in jezerih,… Prav tako sta s strani kluba letno organizirana dva tradicionalna večdnevna tabora, kjer se ob večerih v prijetni družbi vedno razvijejo prave potapljaške debate.

Odoo - Sample 1 for three columns
Trening v bazenu
Odoo - Sample 2 for three columns
Izlet
Odoo - Sample 3 for three columns
Naši člani

Klubske dejavnosti

Vse klubske dejavnosti temeljijo na prostovoljnem delu naših aktivnih članov. To se odraža z aktivnim udejstvovanju na področju promocije varnega potapljanja na šolah, organiziranju potopisnih večerov, predstavitvah podvodne fotografije, postavitvi tematskih razstav podvodne fotografije in udeležbi na prireditvah ostalih potapljaških klubov in društev.