Potapljaški klub Mehurček Potapljaški klub Mehurček

Novopečeni Master Scuba Diver Trainer

Napredovanje našega potapljaškega inštruktorja

31 maj 2024 2024-07-27 Brez znanja ne gre 0 comment
Naš že dolgoletni inštruktor potapljanja, Sebastijan Dolenc, ki vodi tako začetne kot tudi nadaljevalne tečaje, nas uči novih znanj in tehnik, ter nas tudi po končanem tečaju skrbno opazuje, opozarja na napake in bodri, je na svoji profesionalni potapljaški poti stopil še stopničko višje. Iz naziva SCUBA INSTRUCTOR je napredoval v naziv MASTER SCUBA DIVER TRAINER.

Tako je postal inštruktor s še več poklicnimi izkušnjami in specialnostmi kot inštruktor potapljanja. Kvalifikacija Master Scuba Diver Trainer je priznanje, da je inštruktor potapljanja PSS dosegel visoko stopnjo usposobljenosti, kar velja za vse tiste, ki so uspešno opravili to pomembno fazo potapljaškega izobraževanja na svoji poti v okviru PSS. Kvalifikacija Master Scuba Diver Trainer je tako velik korak za nadaljevanje poklicne kariere v PSS Worldwide.

V klubu smo ponosni, da so v naši ekipi dobro izurjeni in izkušeni potapljači, ki vse začetnike odlično opremijo s potrebnim znanjem in jih oblikujejo v odgovorne ter vestne potapljače, ostalim članom pa nudijo dodatna znanja. Našemu Sebastijanu iz srca čestitamo in mu želimo še veliko uspehov pri njegovem delu!
 

Share this on